Geef jouw online uitstraling een boost Met Evo Digitized

Voor deze services kunt u altijd bij ons terecht.

Website voorbeeld

Onze services

Weet je nog niet zeker wat je precies op je website moet zetten of hoeveel pagina’s je nodig gaat hebben?
Dan kan je bij ons altijd een offerte aanvragen. Wij kijken dan samen met jou wat je wilt veranderen en uiteraard geven we je vooraf een opgave van de kosten.

Template

WordPress
Template
Beveiliging
Handleiding
Onderhoud
Inbegrepen huisstijl
Maatwerk
Geavanceerde plugins
Webshop
Dynamische elementen
SEO optimalisatie

Een pagina

WordPress
Template
Beveiliging
Handleiding
Onderhoud
Inbegrepen huisstijl
Maatwerk
Geavanceerde plugins
Webshop
Dynamische elementen
SEO optimalisatie

Business

WordPress
Template
Beveiliging
Handleiding
Onderhoud
Inbegrepen huisstijl
Maatwerk
Geavanceerde plugins
Webshop
Dynamische elementen
SEO optimalisatie

Vraag nu een gratis
consult
aan

Ben je klaar om jouw project te starten, of ben je gewoon erg nieuwsgiering naar onze gang van zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder met het maken van je keuze.

Customer services

Klanten die je voor gingen

Bekijk wat klanten voor u met ons tot realisatie hebben gebracht.

Umotus video logo
Restaurant de belvertshoeve
Stichting de belvertshoeve logo
pull productions logo
happy racket logo
de swaen logo
online transactie

Met conversie in het achterhoofd

Met conversie bedoelen we het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat. Hier zorgen wij voor door de gebruiker zo goed mogelijk door de website heen te leiden door middel van visueel aantrekkelijke elementen waarin jouw huisstijl is verwerkt. Daarnaast maken we gebruik van call-to-actionknoppen, deze zorgen ervoor dat de klant sneller geneigd is om ergens op door te klikken.

Jullie stijl, ons uitgangspunt

Heb je een huisstijl met een specifiek lettertype of kleurgebruik? Dan kunnen wij deze volledig toepassen op jouw custom design. Elke website is uniek en jouw huisstijl maakt je website nog unieker. Het is belangrijk deze goed in je website te verwerken. Zo voelt de klant jouw specifieke sfeer op de website en krijgt hij dezelfde gevoelens wanneer hij je bedrijf weer binnenloopt. Onz partners kunnen dit nog extra benadrukken doormiddel van een promotie video en unieke teksten die jouw website op de kaart zetten.

Lokale vindbaarheid

Je website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Maar dat visitekaartje moet natuurlijk wel gemakkelijk te vinden zijn. Wij kunnen je helpen om je website lokaal vindbaar te maken. Dit doen we door gebruik te maken van de beste SEO plugins. We optimaliseren je website zodat hij sneller laadt en beter vindbaar is. Daarmee zet je jouw bedrijf dus nog beter op de kaart!

Snel ladende website

Bye bye
trage website!

Een website die traag laadt? Super irritant, of niet dan? Dankzij een goede, snelle hostingprovider en verschillende cachingmethodes kunnen we dit fiksen voor je. Ook op het gebied van hosting geven wij je graag advies. Wil je overstappen van provider? Dan regelen we dat voor je! En zo wordt je website sneller en beter zichtbaar voor Google.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Open WhatsApp
1
Hallo, 😁
Hoe kunnen wij je helpen?