Boost je website met
een video

Je kunt iets vertellen op je website, maar je kunt het ook laten zien. Met een video kun je in korte tijd veel laten zien. Ideaal voor op een website, dus. Wil jij je klant overtuigen met professionele beelden op je website? Wij ondersteunen je hierbij door te onderzoeken welke soort video het beste bij je site past waarna onze partner
Umotus Video je verder helpt.
Umotus video logo
noteren, bekijken en invullen

Maak je boodschap
nog duidelijker

Elke website verdient teksten die duidelijk zijn en goed lopen. Dat zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling. Een goede tekst zorgt indirect ook voor betere zoekresultaten van je website. Zoekmachines zijn namelijk gevoelig voor belangrijke woorden en zinnen op je website. Ook de lengte van je tekst bepaalt soms of je goed gevonden wordt of juist niet. 

bijwijzevanschrijven logo

Onze samenwerking met
Umotus video

Je kunt iets vertellen op je website, maar je kunt het ook laten zien. Met een video kun je in korte tijd veel laten zien. Ideaal voor op een website, dus. Wil jij je klant overtuigen met professionele beelden op je website? Wij ondersteunen je hierbij door te onderzoeken welke soort video het beste bij je site past waarna onze partner Umotus Video je verder helpt.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Onze samenwerking met
Bij wijze van schrijven

bijwijzevanschrijven logo

Voor al onze websites willen we dat bezoekers direct blijven hangen. Dat ze gegrepen worden door wat ze zien, én wat ze lezen. Sabine, de hoofdpersoon van Bij wijze van schrijven kan je daar als geen ander bij ondersteunen. Wil je teksten op je website die soepel lezen en die zorgen dat je bezoekers blijven hangen? Wij kunnen je makkelijk in contact brengen met Bij wijze van schrijven. Dankzij onze samenwerking krijg je teksten die perfect aansluiten bij het design dat wij voor jou hebben gemaakt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Open WhatsApp
1
Hallo, 😁
Hoe kunnen wij je helpen?