Klanten die je voor gingen

Swaen portfolio website

De Swaen

De Swaen is een uniek restaurants in Oisterwijk. De chique uitstraling van het restaurant zie je terug in de website. De nieuwe site heeft een moderne touch gekregen. Op de hoofdpagina zijn alle wekelijkse chefsgerechten zichtbaar van het menu. Als er wijzigingen zijn in het menu, kan de klant deze zelf eenvoudig aanpassen.  

bosrestaurant belvertshoeve portfolio website

Restaurant De Belvertshoeve

In de Oisterwijkse bossen ligt het bosrestaurant De Belvertshoeve. Dit restaurant had een nieuwe website nodig om een betere uitstraling voor het bedrijf op internet te creëren. Deze website heeft een vernieuwde stijl gekregen. De huiselijke rustige sfeer is mooi terug te vinden in hun groene kleuren en sierlijke lettertypen. De website heeft een dynamisch menu, dat de klant zelf gemakkelijk aan kan passen. Ook de teksten op de site zijn herschreven.

pull productions portfolio website

Pull Productions

Bij Pull Productions is het mogelijk om jouw verhaal helemaal in video vast te laten leggen. Dat moest direct duidelijk worden als je hun website bezoekt. Of je er nu komt voor een bedrijfsvideo, een social mediavideo & productvideo of livestream. De website daarentegen is origineel in zijn eigen weg. Elke website heeft zijn eigen stijl en kleur. Zelf als deze gebaseerd is op de een andere site. In dit geval is hierdoor de duidelijke samenwerking te zien tussen Pull Productions & Umotus Video. 

Umotus video portfolio website

Umotus Video

“The Story Begins Here”, dit is het motto en de drijvende kracht achter heel het websitedesign voor Umotus Video. Elk gedeelte van de website moest een mooie indrukwekkende belevenis zijn waar de filmtechnieken van Umotus Video tot hun recht konden komen. Daarom hebben we hier gekozen voor een compacte en krachtige website.

happy racket portfolio website

Happy Racket

Omdat Happy Racket de eerste website is die we onder de vlag van Evo Digitized hebben gebouwd, is dit een bijzondere website voor ons. Happy Racket bespant tennisrackets en heeft een kleine webshop. De klant wilde een compacte en overzichtelijk website met een sportief karakter. Zo kunnen mensen uit de buurt duidelijk zien met wie ze te maken hebben en waar ze hun tennisrackets af kunnen leveren voor de nodige vervangingen.

stichting belvertshoeve portfolio website

Stichting De Belvertshoeve

De Belvertshoeve is zorgconcept voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblematieken. Cliënten nemen doorgaans samen met hun vertegenwoordiger een kijkje op de website, om zich te oriënteren op een woning en/of opleiding. De Belvertshoeve wilde daarom een website die uitnodigend en makkelijk te navigeren is. Voor vertegenwoordigers moest het ook mogelijk worden om hun cliënten aan te melden. Dit vergde nauwe communicatie over de benodigdheden voor het invulformulier en hoe deze ontvangen moet worden voor de aanmelder.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Open WhatsApp
1
Hallo, 😁
Hoe kunnen wij je helpen?