Over ons

Evo Digitized is de passie van Ruben van de Rande en Robin Becx. We hebben onze koppen bij elkaar gestoken en onze krachten gebundeld. Computers zijn altijd onze hobby geweest. We houden ervan om aan computers te sleutelen en om zelf programma’s en websites te coderen. Het is onze droom om bedrijven en organisaties op de kaart te zetten door gave websites voor ze te maken waar onze creativiteit in verwerkt zit.

Robin Becx

Developer & Creative Designer

Robin is mede-oprichter en is binnen Evo Digitized veel bezig met design van websites en social media. Daarnaast is Robin goed thuis in de wereld van custom build computers.

Ruben van de Rande

Developer & Technical Director

Ruben is mede-oprichter en richt zich vooral op de bouw van websites en computers. Hij is binnen Evo Digitized bezig met de benodigde technische ontwerpen.

onderhoud van je website

Wat kun je van ons verwachten? Wij houden wel van een uitdaging. Dus we horen graag wat jouw eisen en wensen zijn. We zijn ervan overtuigd dat jouw vraag ons tot het uiterste drijft om iets moois neer te zetten waar iedereen tevreden mee is. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere diensten waar wij onze passie in steken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Open WhatsApp
1
Hallo, 😁
Hoe kunnen wij je helpen?