Stap – Gewenste template openen

Klik op het kopje ‘Templates‘ in het menu aan de linker kant. Klik vervolgens op het knopje ‘Alle categorieën‘ hier krijg je de optie om op Restaurant menu te klikken. Na deze stap klik je op de filter knop ernaast.

Vervolgens ga je naar de menukaart die je wil aanpassen en klik je op Bewerk met Elementor‘.

 

Stap Gerecht aanpassen

Klik op een van de lijsten met gerechten, er zou nu een rijtje met alle gerechten die in deze lijst staan moeten verschijnen aan de linker kant van het scherm. Vervolgens klik je op een van de gerechten die je wil aanpassen zoals in de video hieronder. Vul bij de optie ‘Price‘ de prijs van het gerecht in (‘ALT-CTRL-5′ voor het euro teken €), bij ‘Title‘ vul je de naam van het gerecht in, en als laatste vul je bij ‘Description‘ de beschrijving van het gerecht in.

BELANGRIJK: Vergeet niet op het groene knopje met ‘update‘ te klikken links onder in beeld.

 

Stap Gerecht verwijderen

Klik op een van de lijsten met gerechten, er zou nu een rijtje met alle gerechten die in deze lijst staan moeten verschijnen aan de linker kant van het scherm zoals in de video hieronder. Achter elk gerecht staat er een kruisje, als je hier op klikt dan verwijder je het gerecht uit de lijst.

BELANGRIJK: Vergeet niet op het groene knopje met ‘update‘ te klikken links onder in beeld.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Open WhatsApp
1
Hallo, 😁
Hoe kunnen wij je helpen?